Parkeermuntenactie binnenstad Arnhem

Zaterdag 20 december organiseert ondernemersvereniging City Centrum Arnhem voor bezoekers een gratis parkeermuntenactie. Leden van de vereniging, winkels en horecabedrijven in Arnhem centrum, geven gratis parkeermunten aan klanten die een aankoop doen. 

In het kader van gastvrije stad organiseert ondernemersvereniging City Centrum Arnhem (CCA) voor haar eigen leden én de bezoekers van het centrum deze speciale parkeermuntenactie. Leden van de ondernemersvereniging kunnen hun klanten die dag trakteren op parkeermunten. De parkeermuntenactie is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Arnhem. 
De parkeermunten kunnen worden gebruikt bij parkeerautomaten in de garages Rozet (Langstraat), Centraal, Musis, Q-Park (Broerenstraat) en op straat. Eén parkeermunt is € 2,40 waard. Mocht de bezoeker met het parkeren over de waarde van de munt gaan, dan kan het overige bedrag in de parkeerautomaat bij betaald worden. 
De deelnemende winkels en horecabedrijven zijn De Schaar, Dining 56, Mephisto, alle winkels in het Musis Kwartier, Topslapen en Witteveen men’s shop. Zaterdag is in het Musis Kwartier een sfeervolle fair met kraampjes vol duurzame streekproducten. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen