Online in gesprek met tijgerverzorger Burgers’ Zoo

Foto:

Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem organiseert donderdag 18 december om 20.00 uur een online interactief vraaggesprek waarbij bezoekers alles kunnen vragen over de tijgertweeling. Vanaf enkele dagen voor hun geboorte op 1 september zijn de tijgers online te volgen. Het is de eerste keer dat het dierenpark op deze interactieve wijze online live in gesprek gaat met zijn bezoekers.

Biologe en parkmanager Wineke Schoo start de interactieve sessie donderdag 18 december om 20.00 uur met een korte presentatie over de tijgertweeling. Fans kunnen zich donderdag vanaf 10.00 uur aanmelden op www.burgerszoo.nl/webinar en vervolgens om 20.00 uur thuis de presentatie live volgen en hun vragen stellen. De redactie in de studio bij Burgers’ Zoo pikt interessante vragen direct op, waarna de presentator deze live voorlegt aan Wineke Schoo en tijgerverzorger Theo Kruse. 
Trouwe fans
Al sinds vrijdag 29 augustus 2014 kunnen mensen op www.burgerszoo.nl/tijger 24 uur per dag en 7 dagen in de week live in het kraamverblijf van de Sumatraanse tijger kijken. Op maandag 1 september om respectievelijk om 05.20 uur en 21.45 uur waren honderden kijkers live getuige van de tijgergeboortes. In totaal hebben de live tijgerbeelden online al meer dan 200.000 pageviews gegenereerd! De harde kern bestaat uit trouwe fans die bijna dagelijks live naar de tijgertweeling in hun kraamverblijf kijken. 
‘Tijgertweeling-community’
Er is een ware ‘tijgertweeling-community’ ontstaan op YouTube, waar de live beelden gehost worden. Veel fans treffen elkaar dagelijks, wisselen allerlei actuele en sociale informatie met elkaar uit en volgen gezamenlijk alle verrichtingen van de tijgertweeling. “Deze trouwe fans willen we nu de kans bieden om hun vragen rechtstreeks aan biologe/parkmanager Wineke Schoo en tijgerverzorger Theo Kruse voor te leggen”, aldus een woordvoerder van de dierentuin. 
Het Arnhemse dierenpark verwacht veel animo, dus adviseert geïnteresseerden zich donderdag 18 december vanaf 10.00 uur zo snel mogelijk aan te melden. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen