PvdA Arnhem kiest nieuw bestuur

Foto:

De leden van de PvdA in Arnhem hebben woensdagavond 19 november een nieuw bestuur gekozen. Onder de nieuwe bestuursleden zijn twee Arnhemse oud-raadsleden: Debby Kok en Malika Elmouridi. Voorzitter Mark Lauriks werd unaniem herkozen voor een tweede termijn.

De herkozen voorzitter ziet genoeg uitdagingen voor het nieuwe bestuur: “De grote veranderingen in de zorg vragen een extra verantwoordelijkheid van PvdA’ers. Van volksvertegenwoordigers, maar ook van alle andere leden: met z’n allen moeten we ervoor waken dat veranderingen niet ten koste gaat van de zorg voor mensen. Gaat er iets fout, dan moeten we daar op af.” Lauriks noemt daarbij in het bijzonder het in Arnhem actieve PvdA Ombudsteam dat mensen helpt die door bureaucratische procedures in de knel raken.
“Iets meer dan twee jaar geleden werd ik voorzitter van de PvdA in Arnhem met de belofte dat geen Arnhemmer zou kunnen zeggen dat we er alleen in verkiezingstijd zijn. Inmiddels gaan we elke maand de buurt in om van deur tot deur in gesprek te gaan. We spraken duizenden Arnhemmers over hun zorgen en dromen”, aldus de herkozen voorzitter Mark Lauriks (32)
Het nieuwe bestuur kent zeven leden en bestaat naast Mark Lauriks uit Harry Gerritsen (secretaris), Marlies Van de Voort (penningmeester), Aart van Cooten, Malika Elmouridi, Jerry Janssens en Debby Kok. Het bestuur is gekozen voor een periode van twee jaar.
Op de foto: Mark Lauriks (foto: Martin Wieldraaijer)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen