Fotograaf gezocht voor Sterrenfonds Sintfeest Arnhem

Foto:

Op 29 november vindt in 28 bioscopen door heel Nederland het Sterrenfonds Sintfeest plaats, als onderdeel van een traditie voor inmiddels 12.000 gasten in armoede. In Arnhem geven negen vrijwilligers én Sinterklaas met Pieten zo’n 500 gasten een unieke herinnering. De organisatie is nog dringend op zoek naar een fotograaf om alle gasten een blijvende herinnering aan te kunnen bieden.

In 23 Pathé, 2 Foroxity én 3 Movie Unlimited bioscopen vertoont het Sterrenfonds op zaterdag 29 november de film van De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard voor kinderen in de “gelovige” leeftijd, samen met hun gezin. Compleet met Sinterklaas en Zwarte Pieten, pepernoten, popcorn, een drankje én een aansprekend Sinterklaascadeautje bij het weggaan. Zo’n 700 vrijwilligers door heel Nederland zijn die dag actief om voor de kinderen een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten te organiseren.
Voor het feest in Arnhem zit de organisatie nog met twee belangrijke wensen: 
* 1 professionele of goede fotograaf die alle gezinnen wil fotograferen en met een sfeerreportage alle gasten een blijvende herinnering wil geven. 
* Financiële steun: Voor maar € 15,- geeft u een kind de Sinterklaasherinnering van zijn leven. 
Doneren kan nu ook heel makkelijk door crowdfunding.  – Ga naar: www.geef.nl/acties
Het Sterrenfonds 
Het Sterrenfonds heeft als doel kinderen in Nederland in de leeftijd 0 tot 16 jaar, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, weer echt kind te laten zijn. Of dat nu is omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders (tijdelijk) niet voor ze kunnen zorgen, ze steun nodig hebben in hun ontwikkeling of omdat ze in financieel moeilijke situaties leven.  
De lopende projecten van het Sterrenfonds zijn op ieder moment te vinden op het SterrenMenu en op de website. Naast deze projecten zijn er altijd nog meerdere tastbare wensen in behandeling. Alle (financiële) steun is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.sterrenfonds.nl of doneer op rekeningnummer NL22 ABNA 0472 5823 21.  
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
grote-en-kleine-sint-301113
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen