Eerste Nederlandse Huisdieren Uitvaartbeurs 

Foto:

Op zondag 2 november wordt in Zaltbommel voor de eerste maal de Huisdieren Uitvaartbeurs “Memories Forever” georganiseerd. Belangstellenden kunnen terecht voor allerlei informatie omtrent het overlijden van (huis-)dieren. 

Op de Memories Forever Huisdieren Uitvaartbeurs is een grote variëteit aan standhouders aanwezig. Denkt u hierbij aan een natuurdierenbegraafplaats, rouwbegeleiding, dierentolken, portretschilders, fotograaf, rouwboeket bloemist, uitvaartzangeres Nadita Alferink, dierenrouwkaarten, urnen, assieraden, sieraden van de haren van honden/katten enz. Op de beurs zijn sieraden, urnen en overige artikelen uiteraard ook te koop.  
Kinderhoek  
Voor kinderen kan het overlijden van een dier een grote klap zijn, in de kinderhoek kunnen kinderen onder begeleiding van professionele coach Ineke Vliem hierover praten en een tekening maken van hun huisdier en/of een houten sleutelhanger of magneet versieren en natuurlijk na afloop meenemen.  
Informatie
De beurs vindt plaats op 2 november 2014 van 10:00 tot 17:00u in het Dogcenter te Zaltbommel. Uiteraard zijn honden welkom op deze dag. Toegang is 2 euro, kinderen tot 12 jaar gratis entree. De beurs wordt georganiseerd door Greyt Art Memories Forever, kijk voor meer informatie op: www.memories-forever-beurs.com  
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen