Bibliotheek Arnhem aanwezig op Arnhem Bazar

De Bibliotheek Arnhem doet mee aan Arnhem Bazar, het festival dat zaterdag 2 augustus plaatsvindt op het Bartokplein voor Rozet.

De bibliotheek zal deze dag in de hal van Rozet van 11.00 tot 17.00 uur verschillende multiculturele items uit haar collectie laten zien: films uit alle landen, kookboeken met gerechten uit de wereldkeuken en bladmuziek en boeken over wereldmuziek. Alle materialen kunnen leden direct uitlenen op hun bibliotheekpas. Voor niet-leden is er een aantrekkelijke actie om deze dag lid te worden.

Arnhem Bazar is een multicultureel festival dat grenzen doorbreekt en Arnhem in zijn veelkleurigheid laat zien. Het festival  inspireert en verrast door het tonen van de veelheid aan culturen die Arnhem rijk is. Arnhemmers die elkaar én alle bezoekers kennis laten maken met hun keuken, muziek, dans, kleding, sieraden en film. Er zijn optredens van Arnhemse organisaties van verschillende etnische achtergronden, zodat iedereen kennis kan maken en mag genieten van dans en muziek uit alle hoeken van de wereld.

Lees voor meer informatie: Arnhem Bazar gaat culturen bij elkaar brengen

Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen