Scoutinggroep zoekt oud-leden en beeldmateriaal

Foto:

Scoutinggroep de Velpsche Woudloopers & de Olmen uit Velp viert op zaterdag 13 september 2014 haar 95-jarig bestaan met een groepskamp en een reünie. “Van oudsher komen veel leden uit Arnhem, veel van hen zijn al benaderd, maar er zullen er ongetwijfeld nog meer wonen. Daar zijn we nog naar op zoek.”

De scoutinggroep heeft veel oud-leden aangeschreven, voor zover ze gevonden konden worden. “Maar wie nog niets heeft gehoord of iemand weet die bij deze scoutinggroep zat, kan zich alsnog aanmelden”, vertelt Johan Thijsse namens de reünie-commissie, “Ook al zijn we een Velpse groep, we trekken behoorlijk wat leden aan uit Arnhem. Dat is nu zo, maar dat was het ook al in de beginjaren. Van een aantal oud-leden weten we dat in Arnhem wonen en die zijn dan ook al benaderd, maar er zullen ongetwijfeld nog vele andere wonen.”
Oud beeldmateriaal
De Velpsche Woudloopers & de Olmen is ook op zoek naar oud beeldmateriaal. Vooral de jaren ‘60-‘70 blijken slecht gedocumenteerd. De groep wil de foto’s gebruiken om tijdens de reünie een historische tentoonstelling te presenteren. De scoutinggroep ontvangt ze graag digitaal, maar wie zijn foto’s niet kan scannen kan ze op 13 september uiteraard meenemen om te laten zien. 
Informatie
Meer informatie over de scoutinggroep en de reünie is te vinden op Facebook: Velpsche Woudloopers & de Olmen of op de speciale reünistenpagina (klik voor links); Voor meer informatie kunt u ook mailen aan: [email protected] (t.a.v. Johan Thijsse)
Foto: Zomerkamp op Terschelling in 1951
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen