Zondag 16 maart gratis treinreizen met het Boekenweekgeschenk

Foto:

Op de laatste dag van de Boekenweek 2014 – zondag 16 maart – kunnen reizigers op vertoon van het Boekenweekgeschenk gratis met de trein reizen. Het is de dertiende keer dat hoofdsponsor NS deze mogelijkheid biedt. 

‘Een mooie jonge vrouw’ van Tommy Wieringa is deze dag een vervoerbewijs door heel Nederland
In het kader van de Boekenweek geeft NS haar reizigers tips voor lees- en boekenuitjes op de vernieuwde site www.ns.nl/tijdvoorlezen. Deze dagtrips staan in het teken van schrijvers, boeken en leesevenementen.  
Het Boekenweekgeschenk – in papier of als e-book – geldt op zondag 16 maart als geldig vervoerbewijs in de 2e klas  in alle binnenlandse treinen van NS,  NS Hispeed, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia. Vorig jaar maakten ruim 235.000 reizigers gebruik van dit aanbod.
 
Het Boekenweekgeschenk is een cadeautje van de boekhandel voor iedereen die tijdens de Boekenweek voor minimaal €12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt. De Boekenweek wordt gehouden van 8 t/m 16 maart 2014 en heeft als thema Reizen met het motto: Ondertussen ergens anders.
NS Tijd voor Lezen
Reizen met de trein geeft de mogelijkheid tot ontspanning. Tijdens de reis heeft de reiziger de tijd om de krant of een boek te lezen. 75 % van de reizigers heeft iets te lezen bij zich in de trein. Daarom organiseert NS diverse leesactiviteiten onder het motto Tijd voor lezen. 
NS is hoofsponsor van de Boekenweek en steunt daarnaast andere leesbevorderende campagnes als de NS Publieksprijs van de Stichting CPNB.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen