Jan Siebelink te gast op Roof Garden 

Foto:

Schrijver Jan Siebelink is aanstaande woensdag 30 juli te gast op Roof Garden, de Arnhemse stadstuin bovenop parkeergarage Rozet. In gesprek met interviewer Jibbe Willems vertelt hij over zijn band met de stad Arnhem, waar hij studeerde. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Jan Siebelink scoorde een bestseller met de roman Knielen op een bed violen, waarmee hij de AKO Literatuurprijs won. Andere bekende werken zijn De overkant van de rivier, Vera en Marghareta. Zijn nieuwste boek, De blauwe nacht, is een grote hit en wordt lovend ontvangen. 
Siebelink is geboren en opgegroeid in Velp. Hij studeerde aan de Rijkskweekschool in Arnhem. Voorafgaand aan het interview verzorgt een literair talent uit Arnhem een voordracht.   
Deze literatuuravond is de laatste in de driedelige reeks die Literair Productiehuis Wintertuin organiseerde op Roof Garden. Eerder blikten schrijver en journalist Marcel van Roosmalen en dichter Tjitske Jansen terug op hun jaren in Arnhem. Dit waren twee geslaagde en goed bezochte avonden.
Wintertuin op Roof Garden: Jan Siebelink; woensdag 30 juli; tuin open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur; entree gratis; adres: Kleine Oord 177b (bovenop parkeergarage Rozet); Meer info: www.wintertuin.nl en www.roofgardenarnhem.nl
Foto: Paul Levitton
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen