Kunstenaars pitchen: ‘B hungry & get fed’

Na een succesvolle start in 2013 organiseert Beeldende Kunst Arnhem opnieuw B hungry & get fed. Vijf kunstenaars krijgen de kans om hun plannen voor publiek te pitchen. Zin om energie op te doen, feedback te geven of mee te denken over een plan? Kom dan naar B hungry & get fed op vrijdag 19 december om 16.00 uur in Galerie Plaatsmaken in Arnhem.

Pitchers op 19 december zijn de kunstenaars Merel Holleboom, Saskia Blokzijl, Marcel Kronenburg, Bruno van Hooijdonk en Carlijn Voorneveld. Vanuit de ervaring dat feedback van anderen een belangrijke prikkel is om je eigen plan in beweging te krijgen, stimuleert B hungry & get fed creatief ondernemers om hun projectidee voor publiek te pitchen. Met de reacties uit de zaal krijgen de pitchers zicht op de kansen voor hun plannen en breiden zij hun netwerk uit met potentiële partners en opdrachtgevers. 
B hungry & get fed is een format van trainer en moderator Marlies Leupen. Vanuit een brede praktijkervaring geeft zij al jaren trainingen op het gebied van ideeontwikkeling en presentatie. Doorgaans in opdracht van Cultuur-Ondernemen in Amsterdam en bkkc in Tilburg. Sinds 2013 ook in samenwerking met het platform Beeldende Kunst Arnhem. Kijk voor meer informatie op: www.beeldendekunstarnhem.nl
Info
B hungry & get fed, vrijdag 19 december in Galerie Plaatsmaken, Klarendalseweg 28a Arnhem (naast de molen). Deur open 15.45 uur, start presentaties 16.00 uur, einde presentaties 18.00 uur, netwerken tot 19.00 uur. Entree: gratis. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen