Workshop WordPress voor ondernemers in de Bibliotheek Arnhem

Maandag 20 oktober van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de Bibliotheek voor Ondernemers de workshop WordPress voor ondernemers. De workshop is gericht op deelnemers die al een WordPress-website hebben. Tijdens de workshop ontdekken zij meer mogelijkheden van het programma. 

In de workshop geeft Suzette Pauwels tips en uitleg over bijvoorbeeld het maken van berichten en hoe een tekst/knop/plaatje in de zijbalk kan worden toegevoegd. Ook geeft ze voorbeelden voor goede thema’s en legt ze uit hoe functionaliteiten van het programma kunnen worden toegevoegd voor bijvoorbeeld het monitoren van de website.
Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Bibliotheek voor Ondernemers, maar is ook geschikt voor andere geïnteresseerden. De avond is uitermate geschikt als opstap naar de WordPress-cursus van de Volksuniversiteit, welke op 1 november start.
Kosten voor de workshop zijn € 15,00 voor leden en € 17,50 voor niet-leden. Meer informatie en inschrijven (verplicht): www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen