Bekende kinderboekenschrijvers en –tekenaars in Arnhemse Kinderboekenwinkel

Foto:

Op woensdag 23 april wordt de eerste landelijke kinderboekwinkeldag georganiseerd. In Arnhem gebeurt dit in de Arnhemse Kinderboekenwinkel in de Weverstraat. bekende tekenaars en schrijvers van kinderboeken zijn in de winkel aanwezig.

De Kinderboekenwinkeldag is in 2013 begonnen in kinderboekwinkel Boekenwurm in Maastricht. Schrijvers en illustratoren vonden het zo leuk om in de kinderboekwinkel aanwezig te zijn en activiteiten met kinderen te doen dat er besloten is om de kinderboekwinkeldag dit jaar in heel Nederland te vieren. Eigenlijk is het een cadeautje van schrijvers en illustratoren voor de kinderboekwinkels.
In de Arnhemse Kinderboekenwinkel is het de hele dag feest met cadeautjes en lekkers. Tussen 14.00 en 17.00 uur (de * tot 15.30 uur) zijn bekende tekenaars en schrijvers van kinderboeken in de winkel aanwezig om te tekenen, te vertellen, voor te lezen, vragen te beantwoorden en handtekeningen te zetten.
Tekenaars die aanwezig zijn: Kees de Boer (van Agent en Boef), Yvonne Kagtenberg (van Balotje) en Marja Meijer (van Met Opa op de Fiets). Er komen ook schrijvers: Martine Letterie (van Gevangen op het kasteel), Ineke Kraijo* (van Verdacht), Gerard Sonnemans* (van Erik de Viking), Monique vd Zanden* (van de Melkspionnen) en Christine Linneweever (van Aurea, de wilde pony)
Iedereen is van harte welkom op woensdag 23 april in de Arnhemse Kinderboekenwinkel, Weverstraat 26 Arnhem. Meer informatie: www.lezenisleuk.nl en www.kinderboekenwinkeldag.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
kinderboekenwinkeldag
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen