Bijen op Kasteel Doorwerth

Op zaterdag 19 april verzorgt de imker een bezoek aan de bijenstal van kasteel Doorwerth. Aansluitend of vooraf bestaat de mogelijkheid het kasteel te bezoeken.

De bijenstal hoort van oorsprong bij een zelfvoorzienend landgoed en hiermee draagt het kasteel bij aan de instandhouding van de bijen, die het nu erg moeilijk hebben. Imkervereniging de Korenbloem is initiatiefnemer voor de stal en verzorgt de rondleidingen.
De rondleiding duurt een uur. U koopt uw toegangskaartje in het kasteel bij de balie in de winkel. De rondleiding begint om 14.00 of 15.00 uur en duurt een uur. Beschermende kleding is beschikbaar vanaf maat 128. Het is belangrijk dat er dichte kleding gedragen wordt. (lange mouwen, lange broek, sokken) en er geen parfum of andere sterke geuren gebruikt worden. De minimum leeftijd is zes jaar.
Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 (exclusief entree kasteel). En donateurs gratis. Informatie: www.glk.nl/doorwerth; Reserveren: tel. (026) 339 74 06 of [email protected]. Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen