Benefietvoorstelling in Focus: Nieuwe helden – In het hart van de Tour 

Foto:

Het unieke inside-verhaal van een wielerploeg die wil bewijzen dat je ook zonder doping kunt winnen. Op maandag 21 april om 16:00u. is de benefietvoorstelling van deze film. Regisseur Dirk Jan Roeleven is na de voorstelling aanwezig voor een Q & A! De opbrengsten van deze voorstelling gaan naar Tour for Life, Artsen zonder grenzen.

In de honderdste editie van de Tour de France zint het jonge Nederlandse team van Argos-Shimano op revanche op de oude garde die door jarenlang dopinggebruik het wielrennen heeft verziekt. Dicht op de huid volgt deze film van Dirk Jan Roeleven het jonge team. We zijn erbij in de hotelkamers, als de renners gemasseerd worden en in de teambus. 
We zijn erbij als sprinttalent Marcel Kittel zijn teamgenoten een mooie bonus belooft bij een etappeoverwinning en als sprintfavoriet Mark Cavendish zijn concurrent Tom Veelers van Argos vlak voor de finish ten val brengt. We zien het bloed en de wonden en voelen zijn teleurstelling en frustratie. 
Marcel Kittel en zijn team schrijven geschiedenis. Niet alleen wint Argos de eerste etappe, waarmee ze de gele trui pakken, maar ook nog twee andere etappes. Voor het team is het echter een ware uitputtingsslag. 
Kaarten voor deze benefietvoorstelling, waarvan de opbrengsten geheel naar TOUR FOR LIVE – ARTSEN ZONDER GRENZEN  gaan, kosten € 8,- of (indien u wilt) meer. U kunt heel eenvoudig plaatsen reserveren via www.focusarnhem.nl. Focus Filmtheater, Korenmarkt 42, 6811 GW Arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen