De kracht, macht en pracht van kleur in de Bibliotheek Arnhem

Op dinsdag 22 april is er een lezing over de kracht, macht en pracht van kleur in de Bibliotheek Centrum (Rozet). De lezing vindt plaats tussen 20.00 en 22.00 uur.

Wat is kleur eigenlijk en hoe nemen we die waar? Hoe werkt kleur in ons dagelijks leven, welke invloed heeft een rood interieur op ons gevoel en hoe voelt het in een blauwe kamer? En de kleur van ons voedsel, hoe zit het daarmee? Wat zegt een lievelingskleur over iemands karakter? 
Monique Cornielje, adviseur en beeldend kunstenaar biedt een pakkende en tot de verbeelding sprekende lezing aan over kleur. Op een verrassende wijze neemt ze deelnemers mee in de wondere wereld van kleur. De emotionele kracht van kleur en de impact daarvan op onszelf en anderen. Aan de hand van treffende beelden wordt duidelijk dat kleur veel betekent voor ons in ons dagelijks bestaan. Natuurlijk is er gedurende deze interactieve lezing ruimschoots aandacht voor interactie en vragen. 
Aanmelden
De lezing vindt plaats in de Bibliotheek Centrum in Rozet aan de Kortestraat 16. Leden van de Bibliotheek betalen € 5,00, niet-leden € 7,00. Inschrijven is verplicht en kan via: www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen