Workshop OOO-energie in Bibliotheek Arnhem

Op donderdag 17 april is er een workshop OOO-energie: krachten uit positief denken in de Bibliotheek Kronenburg. Deze workshop vindt plaats tussen 20.00 en 21.30 uur.

Als we ons weleens ‘down’ of terneergeslagen voelen, kan dat zijn doordat we het wonderbaarlijke van het leven niet meer zien’, is de visie van auteur Kenneth J. Crietee. Zijn geloof is; dat datgene waar we onze aandacht op richten, ons leven gaat bepalen. Dus laten we ons weer focussen op het wonderbaarlijke en positieve. 
Deze bijeenkomst betreft een interactieve lezing c.q workshop rondom het boek OOO-energie. Aan aanwezigen wordt gevraagd na te denken over een aantal essentiële levensvragen en om mee te doen met enkele meditatie/visualisatie-oefeningen. Met meer inzicht in onze krachtbronnen verlaat men de bijeenkomst.
Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek Kronenburg in winkelcentrum Kronenburg, Kronenburggalerij 7. Leden van de Bibliotheek betalen € 5,00, niet-leden € 7,00. Inschrijven kan via www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen