Hoppenbrouwers Techniek Arnhem per half oktober partner van waterpolovereniging ENC Arnhem

Foto: Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

ENC Arnhem is een bruisende vereniging met rond de tweehonderd leden en kent al een lange waterpologeschiedenis. Naast haar sportieve prestaties draagt ENC Arnhem een warm verenigingsgevoel uit voor jong en oud.

De thuisbasis van de waterpolovereniging is Zwembad Valkenhuizen, waar Hoppenbrouwers Techniek Arnhem de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties heeft mogen verwezenlijken. Hoppenbrouwers voelt zich betrokken bij de vereniging en vindt het belangrijk lokaal geworteld te zijn.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan honderd jaar geleden als één manszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 19 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De bijna 1600 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

ENC Arnhem

ENC Arnhem is de enige waterpolo vereniging van Arnhem. Wij zijn in 2004 voortgekomen uit de moederverenigingen ESCA Zwemmen en Neptunus. Samen hebben zij een enorme waterpologeschiedenis die ver in de tijd terug gaat en waar mooie resultaten zijn geboekt. Met verschillende mini’s, pupillen-, aspiranten-, jeugd-, heren- en damesteams hebben wij veel te bieden op het vlak van het Nederlandse en Arnhemse waterpolo. Zo is er voor iedereen die wil poloën in Arnhem de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te spelen! De vereniging pakt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op en organiseert jaarlijks de Zwem 4-Daagse in Arnhem en waterpolo-clinics tijdens schoolzwemmen voor kinderen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen