Word mede-eigenaar van Kies-Menu via Crowdsharing

Foto: Kies Menu

De Arnhemse start-up Kies•Menu bezorgt al een aantal maanden de lekkerste gerechten uit zes wereldkeukens. Het onbeperkt kunnen combineren van deze zes wereldkeukens blijkt een groot succes in Arnhem Noord.

Mede hierdoor openen de Arnhemmers twee nieuwe vestigingen: Nijmegen en Elst. Het concept is simpel: Kies•Menu bezorgt gezonde en lekkere maaltijden met vrijwel onbeperkte keuzemogelijkheden. Door de efficiënte opzet van de keuken, kan ieder gerecht worden aangepast aan de wensen van de klant.

Milieuvriendelijke verpakking

Elke milieuvriendelijke verpakking wordt dichtgeplakt met een gepersonaliseerde sticker, waardoor gelijk duidelijk is voor wie welk gerecht is. Dat is vooral handig en hygiënisch bij het uitpakken van de bestelling. Door deze aanpak geeft Kies•Menu mensen met dieetwensen, vanuit geloofs- of levensovertuiging, allergieën of intoleranties nu ook een keuze.

Ambitie: binnen drie jaar landelijke dekking

Grote ambities hebben de Arnhemmers zeker: Het plan is om binnen drie jaar landelijke dekking te hebben. “We willen dat heel Nederland de kwaliteit proeft en het gemak van Kies•Menu ervaart.” Aldus directeur en co-founder Bauke Dekker.

Investeren via crowdsharing

Het succes van Kies•Menu wordt graag gedeeld. Kies•Menu biedt kleine en grote investeerders de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van de eerste vijf vestigingen. Hiervoor stelt de Arnhemse start-up certificaten beschikbaar via crowdsharing op het platform van Eyevestor. In tegenstelling tot crowdfunding wordt er geen lening verstrekt, maar koopt de investeerder certificaten van de coöperatie waar dividend op uitgekeerd wordt. Daarnaast profiteert de investeerder van de waardestijging van het totale concept. Dit betekent dat iedere nieuwe vestiging de waarde van de certificaten verhoogt. Snelle instappers kunnen hierdoor hogere rendementen behalen.

Meer weten over de investeringsmogelijkheden?

https://www.eyevestor.com/members/eyeventures/NL_KME/

Over Kies•Menu

Wordt het Mexicaans, Italiaans of Aziatisch? Je hoeft niet te kiezen, bestel gewoon via Kies•Menu. Met meer dan 70 verschillende wereldgerechten uit 6 verschillende wereldkeukens, vers bereid in onze keuken. Dat is het gemak van Kies•Menu!

www.kies.menu

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden