HopJob, digitale variant van heitje voor een karweitje

Foto: Pixabay

HopJob is de ideale manier om klusjes waar je zelf niet aan toekomt gemakkelijk uit te besteden. Maar het is net zo interessant om via HopJob een extraatje bij te verdienen.

Simpelweg door klusjes voor mensen in jouw buurt te doen.

Kleine klussen bij jou in de buurt

HopJob is het Nederlandse platform voor het plaatsen en vinden van kleine klussen in de nabije omgeving, waar geen professional voor nodig is. Het platform is ontstaan hobjobdoordat de oprichter, Koen Matas, tijdens zijn studie aan de HAN wat wilde bijverdienen. Hij zochjt daarom klusjes die hij snel kon vinden en uitvoeren in zijn onregelmatig beschikbare vrije uurtjes. Die klussen waren er vast en zeker, maar waar en wanneer, dat was de grote vraag. Hij deed onderzoek, dacht goed na over een oplossing om aanbieder en klusser eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Zo ontstond het idee voor het digitale klussenplatform HopJob.

Klusjes plaatsen gratis

Na een lange periode van bouwen en testen van de mobiele applicatie in combinatie met de website, waarbij Koen hulp kreeg van twee medestudenten, wordt HopJob nu gelanceerd in Arnhem. De oprichters hopen dat  veel Arnhemmers hun klusjes op het platform gaan plaatsen om zo van de introductie snel een succes te maken. Het is gratis, kost weinig tijd en de resultaten zijn meteen zichtbaar.

Meer weten?

Hoe werkt het? Kijk naar welke klus je aanstaat en ook wat je ermee wilt verdienen. Meld je vervolgens aan, wacht de reactie af en hop, op weg naar de job! Zo simpel kan het zijn. Wil je meer weten of meteen aan de slag? Ga dan naar www.hopjob.work en maak een account aan.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden