Met de GelrePas naar Walibi Holland

Foto: Walibi

De versoepelingen rondom het coronavirus maken het mogelijk om toch dagtochten naar Walibi Holland te organiseren met de GelrePas deze zomer. De dagtochten zijn vanaf maandag 13 juli te boeken voor iedereen die GelrePashouder is.

Dit doe je bij Betuwe Express. Je kunt boeken voor meerdere deelnemers. Zij (ouder dan vier jaar) moeten wel allemaal GelrePashouder zijn .

Reserveren en betalen

Houd bij het boeken de GelrePas(sen) bij de hand. Ook voor kinderen tot vier jaar zonder GelrePas, moet je reserveren en betalen. Geef dan bij het reserveren het GelrePasnummer van één van de ouders door. Je krijgt vervolgens van Betuwe Express een reserveringsbevestiging thuisgestuurd. Hierin staan je opstapplaats en vertrektijd in vermeld. Bel hiervoor naar (0488) 468 680.

Ga een dagje naar Walibi Holland

Beleef een onvergetelijke dag in Walibi Holland. Je kunt kiezen uit één van de volgende vertrekdata:

  • dinsdag 28 juli
  • maandag 3 augustus
  • dinsdag 4 augustus
  • maandag 10 augustus
  • dinsdag 11 augustus

Vergeet je GelrePas niet

Deze moet je laten zien als je de bus instapt. Uw reserveringsbevestiging is je instapkaart. Op vertoon van de reserveringsbevestiging van Betuwe Express en de GelrePas(sen) betaal je de eigen bijdrage van € 10,00 per persoon aan de chauffeur. Deze prijs is inclusief vervoer, mondkapje en entree.

Wees er snel bij

Wees er snel bij, want vol is vol. Er is een beperkt aantal bussen. Bel hiervoor naar (0488) 468 680.
Heb je gereserveerd maar besluit je toch niet mee te gaan? Geef dit dan telefonisch door aan Betuwe Express. Zo worden onnodig lege plekken voorkomen en kan er iemand anders in je plaats mee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden