Sportzomer in Arnhem: mis het niet vanaf 31 juli

30 jul , 9:05 Sport
sportzomer20241stormbaan luchtkussen
Kom deze zomer naar de Arnhemse Sportzomer en beleef twee weken vol sport en plezier.
Van 31 juli tot en met 11 augustus biedt de TeamNL Sportexperience dagelijks een nieuwe, gratis activiteit op de Markt, zoals het luchtkussenfestival Arnhem Springt, een boogschietexperience, de grootste stormbaan van Nederland, de campingexperience en nog veel meer, ook in de wijken.
  • Klik hier voor meer activiteiten op de Markt.
  • Ook komt de Arnhemse Sportzomer bij jou in de wijk, klik hier voor het aanbod.
  • Aanmelden voor nieuwsbrief hier.
Woensdag 31 juli Arnhem Springt, 13.00 – 17.00 uur
Tunnels, torens, hordes, glijbanen en evenwichtsonderdelen. Ons grootste springkussen van de wereld is maar liefst 1.000 m2 en heeft het allemaal. En natuurlijk is er nog veel meer gratis springplezier voor jong en oud.
De tekst gaat verder onder de foto.
<br>
Giant Extreme Ultra Stormbaan
Zet jij de snelste tijd neer op deze stormbaan van meer dan 140 meter? Daag jezelf uit met een adembenemende basejump, een spannende tunnelslide, scherpe bochten en het intense battle en adventure deel. Elk laatste kwartier is er een time-trial en in elke leeftijdscategorie zijn mooie prijzen te winnen. Speciaal voor de kleineren zijn er aparte luchtkussens. Voor alle leeftijden. Gratis entree.
Datum: Donderdag 8 augustus
Tijd: 13.00 - 20.00 uur
Europees Kampioenschap Beachvolleybal
Aansluitend vindt het Europees Kampioenschap Beachvolleybal plaats, waar je de beste beachvolleyballers van Europa in actie kunt zien, inclusief onze eigen Nederlandse toppers. Mis het niet, want in Arnhem beleef je de ultieme sportzomer. Liever een boekje met alle informatie? Ga dan naar Citystore Tourist Information in de Eusebius.
<br>