Sportmarkt voor 50+ers op 9 en 10 april

05 apr 2022, 12:58 Sport
sportmarkt 50 2022
Lijkt het je leuk om weer meer te gaan bewegen, je fit te voelen en deel uit te maken van een gezellige groep, maar weet je niet precies welke activiteit bij jou past? Kom dan naar de Sportmarkt voor 50plussers op 9 en 10 april.
De Sportmarkt vindt plaats op zaterdag 9 april tussen 10.00-13.00 uur in wijkcentrum Vredenburcht, Slochterenweg 29 in Vredenburg. Op zondag 10 april is de Sportmarkt tussen 10.00-13.00 uur bij Budo Sport Arnhem, Dunoweg 2 in Presikhaaf.
Tijdens deze actieve ochtend kan je verschillende korte workshops volgen van onder andere: Tai Chi, Internationale Dans, Karate, Dynamic tennis, Senioren Fitness yoga, Sport en Spel, Fifty-fit en GymFit Actief (tumblingbaanspringen).

Verschillende korte workshops

Terwijl je deelneemt aan een of meerdere workshops en jouw smoothie bij elkaar fietst, is er ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de verschillende sportaanbieders. Dat zijn: Sportbedrijf Arnhem , BudoSport Arnhem , Sportschool Milder , RSVV en Stichting Gym en Turnen Arnhem . Zij hebben de handen ineengeslagen en maken het voor jou mogelijk om met een strippenkaart bij alle genoemde aanbieders lessen uit te proberen. Op 9 april en 10 april kan deze tien-strippenkaart gekocht worden met vijftig procent korting voor slechts €30,-. Ook krijg je er een vrijkaartje bij om deel te nemen aan een keer zwem-fit/ senioren aqua zwemmen in de Grote Koppel of zwembad Valkenhuizen. Hoe leuk is dat?

Kinderen kunnen mee

Dus, trek je sportkleding aan en we zien je graag verschijnen op zaterdag 9 of zondag 10 april. Jouw kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom om gezellig mee te gaan. Ontdek jouw sport, fiets je smoothie en voel je fit.

Programma

Bekijk het volledige programma op sportinarnhem.nl/sportmarkt .
Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Corinne Nugter via 06-21363673 of mailen naar [email protected] .