BMX’ster Ruby Huisman gaat voor goud

31 aug 2020, 14:05 Sport
ruby huisman bmxklein
In 2016 werd Ruby Huisman wereldkampioen BMX bij de junioren. Nu is ze vol in voorbereiding op Papendal om zich te plaatsen voor haar allereerste Olympische Spelen.
Het jaar vóór de Olympische Spelen in Tokyo is een essentieel jaar voor Ruby.

Focus op Tokyo

Ruby Huisman hoort al enkele jaren bij de wereldtop. ‘’Met alle onzekerheden van de laatste maanden achter de rug ben ik super blij en vereerd om samen met Brunsveld Ingenieurs de focus op Tokyo te houden,’’ zegt Huisman.
Brunsveld Ingenieurs uit Arnhem is trots om de nieuwe partner en sponsor van Ruby Huisman te zijn. Eigenaar Ivo Brunsveld en Ruby Huisman hebben elkaar ontmoet op de Olympische netwerkdag van, het management van Ruby Huisman. Deze ontmoeting is mogelijk gemaakt door SQ Connect, een organisatie- en adviesbureau in Arnhem op het gebied van sales, sponsoring, hospitality en events.
sponsorcontractrubyhuismanklein

Betrokken in wereld van BMX Supercross

Bij die ontmoeting was direct een klik tussen Ruby en Ivo. Brunsveld is al jaren sterk betrokken in de wereld van BMX Supercross. Zo ondersteunen ze ook al BMX talent Naël. Hierdoor zal Brunsveld Ingenieurs een belangrijk onderdeel worden in de BMX carrière van Ruby Huisman. Brunsveld vindt dat het een schitterende samenwerking is om elkaar te versterken en samen te groeien.

Goud in 2021

Ruby Huisman krijgt hulp om haar droom waar te maken: Goud op de Olympische Spelen. Arnhem is met Papendal natuurlijk De BMX hoofdstad van Nederland en wellicht zelfs van Europa. In 2021 worden weer twee wereldbekers in Arnhem georganiseerd. Brunsveld Ingenieurs zijn er dan zeker ook bij en gaan Ruby naar de overwinning schreeuwen.