Vernieuwd parcours van KLM Urban Trail Arnhem 2023 op 19 november

Foto: Gemeente Arnhem. Startpunt parcours

De KLM Urban Trail Series keert op zondag 19 november terug naar Arnhem, en dit keer gaat het gloednieuw parcours door veel unieke gebouwen. Het vernieuwde parcours heeft maar liefst acht nieuwe locaties waar deelnemers doorheen lopen.

Deze sportieve ontdekkingstocht, die hardlopen combineert met cultuur en architectuur, belooft een leuk avontuur door de binnenstad van Arnhem te worden.

Arnhem (her)ontdekkenKLM Urban Trails Arnhem

De deelnemers gaan ook dit jaar al hardlopend Arnhem (her)ontdekken. Ze lopen door locaties die je normaal gesproken niet op die manier bezoekt. De start- en finishlocatie is op het plein voor het stadhuis van Arnhem. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Arnhem kan er gekozen worden voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Het is een toegankelijk evenement voor elke fanatieke sporter en enthousiasteling. Hardloopniveaus doen er namelijk niet toe en er is ook geen tijdsregistratie! De KLM Urban Trail Arnhem is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke, unieke hardloopervaring.
Ook deelnemers die vorige edities van de KLM Urban Trail Series en de KLM Urban Trail Arnhem hebben gelopen kunnen rekenen op verrassingen. Aan het parcours zijn er acht nieuwe locaties toegevoegd. Zo wordt er onder andere door het Nederlands Watermuseum, Luxor Live en de Melkfabriek gelopen. Wil je alle locaties bekijken? Alle deelnemende locaties en de vergrootte parcourskaart zijn te vinden op www.arnhemurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Arnhem op zondag 19 november is nog steeds mogelijk. Kijk op www.arnhemurbantrail.nl voor meer informatie.

Startnummer ophalen

KLM.Urban.Trails Arnhem
In Rozet

Startnummers worden niet thuisgestuurd. Op zaterdag 18 november kan je met de mail of je persoonlijke dashboard je startnummer ophalen bij Run2Day Arnhem (Rijnstraat 70) tijdens hun openingstijden. Je kunt ook op de dag van het evenement je startnummer ophalen op het evenemententerrein. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen in de week van het evenement per e-mail hun startbewijs. Houd deze mail bij de hand (uitgeprint of smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer.
Heb je deze e-mail niet ontvangen?
 Dan kan je je startnummer ook in je persoonlijke dashboard vinden en het hiermee ophalen. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsmail van de inschrijving.

Starten in waves

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht) via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

Programma zondag 19 november

Tijd Activiteit
Vanaf 08:30 uur Evenemententerrein open (start muziek, nummers afhalen, tassenafgifte open, catering open)
08:30 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1
09:45 uur Startwave 2
10:00 uur Startwave 3
10:15 uur Startwave 4
10:30 uur Startwave 5
11:00 uur Startnummers en T-shirts ophalen dicht
13:00 uur +/- Finish laatste deelnemer en tassenafgifte dicht

KLM Urban Trail Series Arnhem

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen