Ontdek je talentdag – aangepast sporten

Foto: Rhedense Rollers jeugd training

Sportbedrijf Arnhem organiseert samen met de Gelderse Sport Federatie, Topsport Gelderland en Uniek Sporten de Ontdek je talentdag. Die vindt plaats op 25 november in sporthal de Bethaniën.

Op deze dag kunnen mensen met een beperking met een aantal sporten kennismaken en daarmee ontdekken welke sporten bij hen passen.

Niet voor iedereen vanzelfsprekend

Het beoefenen van sport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker voor mensen met een  beperking kan dit heel uitdagend zijn. Niet elke sport kan zomaar aangepast worden aan de mogelijkheden van de individu.
Daarom wordt op zaterdag 25 november 2023 in sporthal de Bethaniën (Bethaniënstraat 246, 6826 Arnhem) de Ontdek je talentdag – aangepast sporten georganiseerd. Tijdens deze dag kunnen mensen met een beperking kennismaken met verschillende sporten die beoefend kunnen worden in Arnhem en omgeving.

Zelf ervaren

Atletiek, boccia, rolstoelbasketbal, schermen, tafeltennis en zitvolleybal kun je tijdens deze ochtend allemaal zelf ervaren. Daarnaast zijn topsporters Tristan Bangma (wielrennen) en Dustin Eier (tafeltennis) aanwezig om meer te vertellen over hun sport en de route naar de top. Ook kun je met Vitanos een gezonde snack maken.

Meer willen weten en/of aanmelden?

Wil je meer weten over de dag? Of wil jij jezelf alvast aanmelden? Ga naar www.sportinarnhem.nl/talentdag.
Ontdek je talentdag wordt georganiseerd door de Gelderse Sport Federatie, Sportbedrijf Arnhem, Topsport Gelderland en Uniek Sporten.Ontdek-je-talentdag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen