Inschrijving begonnen voor derde Posbank Kerstwandeling

Foto: Posbank Kerstwandeling

De succesvolle Posbank Kerstwandeling krijgt een vervolg. Vanaf nu is de inschrijving voor de derde editie mogelijk.

De wandeling, waar iedereen aan mee kan doen, vindt plaats op zaterdag 17 december.

De eerste twee edities

De eerste twee edities in 2018 en 2019 waren een groot succes, vanwege Corona konden de wandelingen in 2020 en 2021 niet doorgaan. Aan de Kerstwandeling in 2019 namen maar liefst bijna 1000 personen deel. Zij genoten in groepen van 30-50 personen van het prachtige parcours op de Posbank. Wandelend door de mooie heuvels van De Posbank beleefden zij volop de vele taferelen die alle op een unieke en originele manier invulling gaven aan de Kerstgedachte.

Wandelen voor goede doelen-organisaties

“Aan de kracht van dit programma is niet getornd. Ook tijdens de 3e editie kan men genieten van de combinatie van de rust op de Posbank en tal van prachtige mini-voorstellingen. Ruim 150 lokale artiesten werken mee, geweldig. Op de site staat alle informatie over het programma en de artiesten,” aldus Bert de Lange, één van de organisatoren van de Posbank Kerstwandeling.
Met de wandeling draagt men bovendien bij aan het werk van goede doelen-organisaties te weten Stichting Leergeld Rheden/Arnhem/Renkum, Stichting Ons Raadhuis, de Rhedense Schaapskudde en Natuurmonumenten.
Ga nu naar de website www.deposbankkerstwandeling.nl voor alle informatie en schrijf je nu in op het tijdstip van jouw voorkeur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen