Nieuwe Hoofdcoach Arnhemse Rugby Club The Pigs

Foto: ARC The Pigs

Afgelopen zondag 22 mei heeft de Arnhemse Rugby Club Nigel Hinkin aangesteld als Hoofd Coach. Nigel Hinkin is een ervaren coach met IRB level 3 coaching ervaring bij de Londonse Rugbyclub The Harlequins, waar hij coach van de jeugd <18 jaar was.

Zijn ervaring vanuit Rugby England gaat hij inzetten om The Pigs organisatorisch op het rugby technisch vlak naar een hoger niveau te brengen.

Begeleiden

Naast het coachen van de heren 1, gaat hij ook de rest van de technische staf, coaches, trainers en assisitent-trainers bij de overige heren, dames en jeugd begeleiden. In samenwerking met het technische hart, het club brede gameplan verder vormgeven en uitdiepen, zodat de rugbyspelers van de Arnhemse Rugby club het beste uit zich zelf halen van jong tot oud. Na overhandiging van de overeenkomst door de director of rugby Jurjen van Dijk, sprak Nigel dat hij een goede bijdrage gaat leveren aan de clubcultuur en sportieve ambities van de The Pigs. De uitdaging voor hem op korte termijn, startend bij aanvang van het nieuwe seizoen in augustus, is om de Colts (jeugd <18) een betere aansluiting te geven bij de senioren en de heren nog beter rugby te laten spelen.
Nigel Hinkin is naast hoofd coach ook eigenaar en uitbater van The Pegasus Pub in het centrum van Arnhem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen