Landelijke jeugdtrainersavond in Ermelo op 5 november

Foto: Jeugdvoetbalopleiding

Op vrijdag 5 november zal, op het complex van Ermelo, de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training.

Beter kunnen trainen en coachen

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Daarom is het verzoek om deze informatie ook aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk.
Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Licentiepunt van KNVB

Voor jeugdtrainers die met een trainerslicentie werken verleent de KNVB een licentiepunt door het bijwonen van deze scholingsavond.
Vooraf aanmelden kan via www.jeugdvoetbalopleiding.nl en ga dan naar Landelijke Jeugdtrainersavond.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen