Fabriek Fysiek: circusschool voor jong en oud in Klarendal

Foto: FabriekFysiek

Op zondag 6 september opent Fabriek Fysiek haar deuren in Klarendal. Fabriek Fysiek is een circusschool die wekelijkse lessen aanbiedt, maar ook workshops en voorstellingen.

Fabriek Fysiek is een plek waar je mag dromen, durven en doen. Voor jong en oud, beginnend of gevorderd, jongleur of acrobaat. Het brengt circus met kwaliteit voor iedereen.

Moderne kunstvorm

Fabriek Fysiek is gehuisvest in de Common Ground Gym. Daarbij werkt  Fabriek Fysiek samenwerken met verschillende organisaties om urban sporten een gezicht te geven in Arnhem. Het circusgedeelte neemt Fabriek Fysiek onder haar hoede. Het  onderscheidt zich door het maken van modern circus. Door circus te combineren met andere kunst- en sportdisciplines krijg je een moderne kunstvorm die verrassend en veelzijdig is.

Opening 6 september

Op zondag 6 september om 13:00 uur openen wij onze circusschool op Neerlandstuinstraat 16. Je bent van harte welkom om de opening bij te wonen en de zaal te testen. Vanaf 7 september starten de wekelijkse lessen voor leerlingen van drie tot negentig jaar.
Geef je op via de website of hou onze social media in de gaten: www.fabriekfysiek.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden