Bouw je eigen zitplaats langs de grasmat van Vitesse

Foto: Wikipedia

Voetbalfans opgelet, want op 7 maart heb je de kans om de voetbalsterren van Vitesse van heel dichtbij te bewonderen. De bedenker van de perfecte zitplaats in het voetbalstadion mag dit samen met Hornbach gaan uitvoeren.

Diegene zal de wedstrijd Vitesse – FC Twente op 7 maart beleven vanaf zijn of haar eigen zitplaats aan de rand van het veld.

Ultieme zitplaats

Hoe ziet de ultieme zitplaats in een voetbalstadion eruit? Is dat een dug-out voor jou en je vrienden, een luxe fauteuil of een mini-tribune in je favoriete kleur? Vitesse en projectbouwmarkt Hornbach nodigen iedereen uit om met een ontwerp te komen. Speciaal voor deze gelegenheid staat er komende zondag, wanneer Vitesse tegen PSV speelt, een Hornbach-bouwkeet bij het GelreDome. Hornbach-medewerkers denken er mee over de ontwerpen en staan klaar om voetbalfans te adviseren. Wees creatief.

Droom voor voetbalfans

Hornbach opende haar nieuwste vestiging in Duiven op 29 januari. Peter Vuijk, vestigingsmanager, is dolenthousiast over de ludieke actie: “Je eigen plek in het GelreDome bouwen. Zo’n kans krijg je maar één keer. En het is echt iets voor ons om die droom te helpen realiseren. Wij adviseren dagelijks over bouwprojecten in alle soorten en maten. Dit doen we ook in de Hornbach-bouwkeet, waar je met jouw ontwerp naartoe kunt komen. Bovendien staan onze bouwprofessionals klaar om de winnaar te helpen met het bouwen van zijn of haar droomplek in het stadion. die moet klaar zijn voor de wedstrijd Vitesse – FC Twente op 7 maart. Er zijn al wilde plannen en mooie schetsen voorbij gekomen, dus dat belooft wat.”

Ontwerpen inleveren

Tot en met zondag 23 februari kan iedereen ontwerpen inleveren bij de Hornbach-bouwkeet bij GelreDome. Mailen kan ook, naar [email protected] Kijk voor meer informatie over de actie op www.vitesse.nl/hornbach.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden