11 januari obstacle run bij Hornbach Duiven

Foto: Pixabay

Eén groot spektakel wordt het op zaterdag 11 januari tijdens de allereerste editie van De Hornbach Hammerrun. Een obstacle run van 700 meter met twintig extreme hindernissen.

De opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting De Goede Doelen Duiven-Westervoort.

Twintig extreme hindernissen

Kruip door de modder, duik in het ijs en spring over vuur. Deze en nog zeventien andere bloedstollende activiteiten zijn onderdeel van de obstacle run die bouwmarkt Hornbach in Duiven organiseert op zaterdag 11 januari. Deelnemers krijgen een uur de tijd om het rondje af te leggen, en wie weet, wel twee keer. Doe de Mud Crawl en trotseer de Monkey Bars.

Deelnemers uit Duiven en omstreken

“Ja, wij maken onze slogan ‘Er is altijd iets te doen’ graag waar,” vertelt Maarten Post, Marketingmanager Hornbach Bouwmarkt Nederland. Deze obstacle run laat deelnemers uit Duiven en omstreken kennis maken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan. Dat zijn lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies wat doe-het-zelfvers in zich hebben.”

Meedoen voor goede doel

Jong en oud kunnen deelnemen aan de obstacle run. Tussen 09.00 en 16.00 uur wordt ieder uur gestart. Tijdens de family-waves om 13.00 en 14.00 uur kunnen ouders met kinderen vanaf 8 jaar het parcours afleggen. Begin het nieuwe jaar fit en overwin de obstakels. Tickets kosten € 3,45 per persoon. Die kun je reserveren via de website hornbachhammerrun. De opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting De Goede Doelen Duiven-Westervoort.

Bericht gaat verder onder de foto.

Over Hornbach

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. Hornbach is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land. Hornbach  won afgelopen maand voor de veertiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’, en nam ook de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is Hornbach bij onafhankelijk onderzoek [waarderingsrapport DIY (Do It Yourself)] van GfK (Growth from Knowledge, een adviesbureau, red.) al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle Hornbach-formule zijn de vijf kernwaarden. Dat zijn de laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden