Hardlopen door gebouwen en tuinen met Urban Trail Arnhem

Foto: Luka de Kruijf

Op zondag 24 november is het dan zover; de tweede editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Met 5 km en 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door Arnhem.

Elke KLM Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Arnhem niet anders.

Grootste van Nederland

De grootste KLM Urban Trail van Nederland biedt dit jaar wederom de keuze voor een trail van 5 of 10 km. De start van het evenement ligt deze editie op de Grote Markt en de deelnemers zullen finishen in de Eusebiuskerk. De deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingstocht langs trappen, steegjes en door gebouwen in de Arnhemse binnenstad. De route komt langs en door 21 locaties, waaronder de Koepelgevangenis, Ekoplaza, het stadhuis en de Foodhallen.

Foodhall als Fanzone

De locatie die alle deelnemers zullen aandoen is de Foodhall. Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade te Arnhem, brengt diverse wereldkeukens samen naar één plek. Hier zorgen de enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. In november kan het wat kouder zijn om vrienden en bekenden aan te moedigen. Daarom hebben we de primeur om als eerste KLM Urban Trail editie een Fanzone aan te kondigen! Vrienden en familie zitten lekker warm in de Foodhall en wachten met smart tot hun favoriet door de Foodhall komt hardlopen.

Ontbijtje in de Eusebiuskerk

Na afloop staat er traditiegetrouw voor iedere deelnemer een heerlijk ontbijtje klaar in de Eusebiuskerk en ontvangen de deelnemers een unieke KLM Urban Trail-medaille als blijvende herinnering.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.klmurbantrailarnhem.nl. Vorig jaar genoten maar liefst 1.900 lopers van een uniek parcours door bioscopen, warenhuizen, museums, winkels en andere bezienswaardigheden in de stad. Vanwege de grote verwachtte belangstelling wordt dan ook aangeraden niet lang te wachten met inschrijven.

KLM  titelsponsor

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden