Airborne Freedom Trail Arnhem 2019

Foto: Foto: MudSweatTrails

Na de bijzondere eerste editie in 2018 organiseren Stichting Bridge to Bridge en MudSweatTrails op zaterdag 14 september opnieuw de Airborne Freedom Trail.

Het belooft een extra bijzondere editie te worden: 75 jaar geleden vond immers operatie Market Garden plaats. Bij de Airborne Freedom Trail is meedoen het belangrijkste, er is geen tijdregistratie of klassement.

Unieke tocht

Een unieke tocht die in het teken staat van herdenken, beleven en het leveren van een sportieve prestatie. Loop over de paden die de geallieerden tijdens operatie Market Garden hebben afgelegd. Kom meer over de geschiedenis te weten en bezoek historische locaties.

Er zijn drie afstanden. Loop vanaf de Ginkelseheide in 44 kilometer terug naar de brug in Arnhem. Of start op Papendal en doe dan mee met de 28 of de 18 kilometer tocht.

De routes worden per mail aan de deelnemers verstuurd en niet via de website gepubliceerd. De routes staan in het teken van de operatie Market Garden. Hierdoor doe je diverse belangrijke historische plekken aan. Het laatste stuk Arnhem in is voornamelijk verhard. De overige paden zijn bospaden en singletracks.

Inschrijven

Wil je meelopen met deze bijzondere tocht? Meld je dan aan via deze link. Wees er snel bij want het maximum aantal deelnemers is al bijna bereikt.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van MudSweatTrails

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden