112

Update politieonderzoek naar fatale mishandeling

Foto: Politie

Er zijn nog eens twee personen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling aan de Spijkerstraat op woensdagavond 28 oktober. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem.

Eén jongen werd donderdagavond 29 oktober aangehouden, de andere jongen vandaag, 30 oktober.

Zelf gemeld bij de politie

Deze twee verdachten hebben zich, in tegenstelling tot de andere vijf, zelf gemeld bij de politie. Zij zitten beiden vast en worden verhoord. Eén verdachte (van de eerste vijf) is inmiddels door het Openbaar Ministerie heengezonden lopende het onderzoek. Het gaat om de minderjarige jongen uit Westervoort. Hij wordt niet langer als verdachte in deze zaak beschouwd.
Drie van de verdachten worden vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Van de andere drie zal in het weekend worden besloten of ze langer moeten blijven vastzitten en aan de rechter-commissaris worden voorgeleid.

Veel vragen over de toedracht

De politie merkt dat er veel vragen zijn en geruchten rondgaan, vooral over de toedracht. Deze geluiden hoort zij ook en zij neemt die mee in het onderzoek. Dat is nog in volle gang. Ook onderzoekt de politie alle mogelijke scenario’s.
Als mensen informatie hebben over de mishandeling of de toedracht ervan hoort de politie dat natuurlijk heel graag. Informatie delen kan door te bellen met 0900-8844. Het is ook mogelijk om informatie te delen zonder dat de politie weet van wie de informatie afkomstig is. Mensen kunnen dan bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Omdat het onderzoek nog in volle gang is, zul de politie in deze fase geen nadere informatie verstrekken.

Lees vorig bericht hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden