112

Politie zoek getuigen van woningoverval Arnhem Zuid

Foto: Politie

De politie is op zoek naar drie woningovervallers. In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juni rond 00.45 uur zijn drie mannen een woning binnengedrongen aan de Ratelaarstraat in Arnhem Zuid.

De bewoners waren op dat moment in de woning aanwezig.

Eén bewoner raakte lichtgewond

Eén van de bewoners raakte lichtgewond. Dat gebeurde toen zij de overvallers weg wilde jagen. Tijdens de overval is gedreigd met een wapen. Ook is er een geldbedrag en een ketting buitgemaakt. Uiteindelijk gingen de verdachten ervandoor in een donkerkleurige personenauto in de richting van de Zeegsingel.

Verdachten tussen twintig en dertig jaar

Alle drie de verdachten droegen een bivakmuts en hadden donkere kleding aan. Vermoedelijk waren ze tussen de twintig en dertig jaar oud. Ze hebben allemaal een slank tot mager postuur.

Getuigen en beelden gezocht

Heb je iets gezien of gehoord die nacht rond 00:45 uur? Of heb je een camera bij jouw woning of bedrijf hangen waar mogelijk iets op te zien is? Denk bijvoorbeeld aan de auto waar de verdachten in zijn weggereden. Het kan ook zijn dat jij voor de overval verdachte personen of voertuigen heeft gezien in de straat. Alle informatie kan ons onderzoek helpen.
Informatie doorgeven kan via 0900-8844. Je kunt ook met Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden