Getuigen gezocht van fatale aanrijding

Foto: Politie Arnhem

Dinsdagmorgen 5 november rond tien over half 11 fietst een 78-jarige man op de splitsing van de Lisztstraat en Mahlerstraat richting de Cattepoelseweg in Arnhem.

Hij wordt geraakt door een champagne- of koperkleurige auto toen die hard achteruit rijdt. Na de botsing is die auto even gestopt, maar daarna met gierende banden weggereden de Mahlerstraat in. Het slachtoffer lag toen al ernstig gewond op straat.

Stationwagen of SUV

Getuigen hebben het over een groter model auto, waarschijnlijk een stationwagen of een SUV, een ouder type. Een getuige gaf aan dat de auto een witte kentekenplaat had, met mogelijk de lettercombinatie SN daarin, maar dat is niet honderd procent zeker. De bestuurder droeg waarschijnlijk een lichtgekleurde jas of trui en had vermoedelijk kort, donker haar.

Vragen van de politie:

  • We zoeken met spoed getuigen die deze wagen die dinsdagochtend 5 november daar in die omgeving hebben zien rijden, of weten van wie die is of waar die staat.
  • We zoeken ook een wat oudere champagne/koperkleurige grote auto met waarschijnlijk schade achter. Misschien is die auto sinds 5 november opeens hersteld zonder goede reden.

Weet of heeft u iets gezien? Bel dan de opsporingstiplijn 0800-6070.
Vermoedt u wie er achter het stuur zat en tipt u liever anoniem, dat kan via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier van de politie gebruiken om uw informatie door te geven.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden