Politie zoekt getuigen woningoverval Arnhem

09 jul 2014, 20:16 112
In een lopend onderzoek van de politie naar een woningoverval in Arnhem, is de politie op zoek naar getuigen. De overval zou zijn gepleegd in een woning aan de Tiendweg op maandagochtend 30 juni.
De bewoner zou op maandagochtend 30 juni tussen 10.45 en 11.00 uur in zijn woning door twee mannen zijn overvallen. Het tweetal ging er met onder meer zijn pinpas vandoor. De bewoner deed pas later aangifte van het incident.
Signalement
De mannen, een donker- en een licht-getinte man, zouden de woning met een smoes zijn binnengekomen waarna een strubbeling met de bewoner ontstond. Het tweetal is er waarschijnlijk in een witte bestelbus vandoor gegaan. Mogelijk was ook een derde man bij de overval betrokken. Hij zou in de bestelbus voor de woning hebben staan wachten.
Getuigenoproep
De politie wilt graag weten wat er precies in de woning heeft plaatsgevonden en zoekt getuigen. Personen die rond het genoemde tijdstip iets verdachts hebben gezien worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Bron:
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
: :
: :