HPC Onderwijscafé op 4 juni met ‘week van het gezonde kind’

mei 23 , 9:30 Onderwijs
scholengroeplingerijnzetten 2023 vrijstaand 11 1 867x1024 1
Op dinsdag 4 juni organiseert het Hendrik Pierson College in Zetten voor alle betrokkenen van schoolgaande jeugd weer een nieuwe, gezellige maar vooral ook inspirerende editie.
Na enige tijd van stilte is het ‘HPC Onderwijscafé’ weer terug van weg geweest. Ditmaal met het thema van het HPC Onderwijscafé is de ‘week van het gezonde kind’. Geïnteresseerden worden verzocht om zich vóór vrijdag 31 mei aan te melden.
scholengroeplingerijngezonde school 300x111 1

Verschillende onderwerpen

Van 19.00 tot 21.00 uur zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd op het HPC Zetten om deel te nemen aan deze informele bijeenkomst. Gedurende de avond kunnen bezoekers, onder het genot van hapjes en drankjes, in gesprek gaan met deskundigen en medebezoekers over verschillende onderwerpen, zoals: ‘Het begrijpen van de mentale en fysieke gezondheid van kinderen en het verkrijgen van grip hierop’. ‘Praktische tips voor ouders van kinderen met autisme’. ‘Een diepgaande kijk op de risico's van vapen, het nieuwe roken’. ‘Zelfreflectie: hoe kunnen we beter omgaan met stress?’ En ‘het belang van maatschappelijke integratie voor brugklassers en hoe ouders/verzorgers hierin kunnen ondersteunen’.
De avond wordt mede mogelijk gemaakt door ‘partners in gezondheid’ van HPC Zetten zoals Santé Partners, Pro Persona, Jongeren Netwerk, JOGG, Forte Welzijn, MEE en Sociaal Team Overbetuwe. Dit belooft een bron van inspiratie te worden.

Aanmelden

  • Geïnteresseerden worden verzocht om zich vóór vrijdag 31 mei aan te melden via een email naar [email protected] met daarbij de vermelding van het aantal personen.
  • Deelname is gratis.
  • Meer informatie is ook terug te vinden op www.hpc-zetten.nl .