Produs Praktijkonderwijs heeft uitstroom van honderd procent

Foto: Produs. mentor met leerlingen

Elke school droomt van een uitstroom van honderd procent, iets dat Produs Praktijkonderwijs waar maakt. De mentor geeft alle theorievakken en zorgt dat alle leerlingen zich fijn voelen in de klas.

Leerlingen hebben na Produs werk óf gaan naar het mbo.
Kom dus naar de open dag op woensdag 15 november en/of de minilessen op donderdag 23 november (zie onderaan voor adres).

Leren door doen

Produs is er voor leerlingen die graag leren door te doen. Er zijn veel praktijkvakken, stages en branchegerichte opleidingen in de sectoren detailhandel, groen, horeca, techniek en zorg. Produs is een kleine school met kleine klassen. In de eerste en tweede klas begint de dag bij de mentor. Aan het einde van de dag zijn er individuele coachinggesprekken. Eersteklassers die meer aankunnen, krijgen op Produs een maatwerktraject om eventueel door te stromen naar het vmbo. Leerlingen kunnen op Produs de Entree-opleiding voor het mbo doen. Na Produs gaat de begeleiding twee jaar door.

Open Dagen

  • Produs Praktijkonderwijs is aan de Leidenweg 60 in Arnhem-Zuid.
  • Kom dus naar de open dagen op woensdag 15 november en dinsdag 16 januari (16.00-20.00 uur). Je kunt sfeer proeven en minilessen volgen.
  • Minilessen zijn er ook op 23 november.
  • Meer info: www.produsarnhem.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen