Jonge managers open pop-uphotel voor goed doel

Foto: Golden Hive Hotel

In de week van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december 2022 wordt The Stay Okay in Arnhem door Tio-studenten uit Amsterdam en Utrecht omgetoverd tot een drie-sterrenhotel. De projectweek is het hoogtepunt van het jaar voor Hotel en Eventmanagement studenten van Tio.

Deze HBO opleiding die door de Keuzegids Hoger Onderwijs dit jaar weer, voor de twaalfde keer op rij, is uitgeroepen tot de ‘Beste kleine hogeschool van Nederland’. Alle opbrengsten van deze week gaan naar een goed doel, de organisatie ‘Buddy to Buddy’.
Qoutes Kaydee één van de jonge hotelmangers van The Golden Hive zegt het volgende: “Het gekste, moeilijkste en geweldigste schoolproject wat ik ooit gehad heb! Ik ben erg benieuwd hoe de week gaat lopen. Het geen wat ik met zekerheid kan zeggen is dat wij allemaal ons best hebben gedaan en dat het een super leuke week gaat worden voor zowel de gasten als ons.”

Eerste jaar Engelstalige opleidingjonge managers

De Tio studenten verantwoordelijk voor Hotel The Golden Hive zitten allemaal in het eerste jaar van de Engelstalige opleiding Hotel en Event Management. Binnen deze week leren zij hoe ze de theorie in praktijk moeten brengen. Het is een grote uitdaging, want ze krijgen de Stay Okay zo goed als leeg ter beschikkingen en moeten alles verzorgen. Met als hoogtepunt het Gala op 1 december waar nog enkele kaarten voor beschikbaar zijn.
Hotel The Golden Hive biedt deze week naast het gala drie toffe evenementen aan. Waaronder disco bowlen en ook een leuke en gezellige high tea. Er is voor iedereen wel iets te doen deze week. Voor ontbijt, lunch en avondeten is er een uitgebreide keuze aan lekkers.

Meer informatie

Relaxe and thrive at The Golden Hive. Voor verdere informatie en reserveringen, bezoek de website: www.thegoldenhive.nl.
Vragen kunnen uiteraard via e-mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen