Aanstaande zaterdag online Open dag Van Hall Larenstein

Voor iedereen die op zoek is naar een hbo-opleiding zet Hogeschool Van Hall Larenstein aanstaande zaterdag zijn digitale deuren wijd open. Op 7 november van 12.00 tot 14.00 uur organiseert de hogeschool een online open dag.

Iedereen is van harte welkom om via zijn of haar beeldscherm de opleidingen te ontdekken en live te chatten met studenten en docenten.

Neem een kijkje in Velp of Leeuwarden

Door filmpjes neem je een kijkje in Velp of Leeuwarden. Studenten vertellen hoe zij hun studie ervaren, docenten geven presentaties over de opleidingen. Je kunt virtueel de schoolgebouwen bekijken en alles te weten komen over de studiefaciliteiten en het studentenleven.

Live chats

Tussen 12.30 en 14.00 uur zitten heel veel studenten, docenten en medewerkers van Van Hall Larenstein klaar om persoonlijk via live chat vragen te beantwoorden. Niet alleen over de opleidingen, maar ook over praktische zaken als toelating en inschrijving of over studiebegeleiding.

Opleidingen

Bij Van Hall Larenstein in Velp en Leeuwarden en kun je terecht voor hbo-opleidingen op het gebied van dier, voeding, water, de groene leefomgeving en business. De school biedt naast vierjarige bacheloropleidingen ook opleidingen in deeltijd, masters en tweejarige associate degrees aan.

Aanmelden

Wie zich aanmeldt via de website, ontvangt een link naar de online open dag en kan zich naar hartenlust gaan oriƫnteren.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden