Zaterdag 14 september: Altenieuw, 2e hands kinderkledingbeurs in Arnhem Noord

11 sep , 15:16 Nieuws
altenieuw2024 beursimpressie ii
Op zaterdag 14 september organiseert ‘Altenieuw’ weer een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in recreatiezaal Craneveer en basisschool De Zyp, aan de Viottastraat 12 in Arnhem Noord.
Tussen 10.30 en 12.00 uur is de ruimte met kleding voor iedereen vrij toegankelijk. Aan de vroege kant? Bezoek dan vanaf 10.00 uur alvast de aparte ruimte met speelgoed. Om 12.00 uur sluit de beurs.
Koop voor het milieu en je portemonnee
Ook dit keer is er weer veel moois te koop. Goed voor het milieu en je portemonnee: tegen geringe kosten ‘nieuwe’ outfits en leuk speelgoed voor je kinderen aanschaffen. Want kleding en speelgoed kan vaak prima nog een ronde mee.
Kleding voor het najaar en de winter
Dit keer is er uiteraard kleding voor het najaar en de winter, vanaf maat 74 tot en met 176/ (X)S. Broeken, jurken, truien, longsleeves, winterjassen, sjaals, skipakken: alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, allemaal voor bescheiden prijzen. Ook is er een grote ruimte met leuke gezelschapsspellen, boeken, schaatsen, puzzels en ander speelgoed om lekker de winter mee door te komen. Er is weer volop keuze. Deze keer hebben ze ook veel nieuwe inbrengers, daarmee is de keuze nog gevarieerder.
Praktische informatie
  • Neem gezellig iemand mee en kom naar de leukste kinderkleding- en speelgoedbeurs in Arnhem Noord aan de Viottastraat 12 in recreatiezaal Craneveer en basisschool De Zyp.
  • Op zaterdag 14 september tussen 10.30 en 12.00 uur is de ruimte met kleding voor iedereen vrij toegankelijk.
  • Bezoek dan vanaf 10.00 uur alvast de aparte ruimte met speelgoed.
  • Om 12.00 uur sluit de beurs.
  • Entree is gratis.
  • Uitsluitend contante betaling mogelijk.
  • De overgebleven kleding en speelgoed kunnen verkopers doneren aan diverse goede doelen, dus ook dat krijgt naderhand een goede bestemming.
  • Meer info op de Facebookpagina van Altenieuw.