Wandeling voor mantelzorgers in Arnhem op 15 augustus

05 aug , 16:31 Nieuws
mantlezorgerspixabayhelp 2402778 1280
Op donderdag 15 augustus van 10.00 - 12.30 uur is het samen wandelen met jou als mantlezorger bij MTV Arnhem.
Je wandelt onder leiding van Marianne van Alphen. Zij laat jou prachtige plekken zien. Je ontspant en geniet van verschillende mooie wandellocaties in Arnhem, zoals Warnsborn, Vijverberg, Mariëndaal, Arnhem Zuid, Sonsbeek, Zijpendaalse bos, enzovoorts. Daarnaast ontmoet je ook andere mantelzorgers. Tijdens de wandeling staat ontspanning voorop en samen drinken een kop koffie of thee om na te praten. Foto: Pixabay
Wanneer gaat wandeling niet door?
Bij zeer slechte weersomstandigheden, zoals code rood, gaat de wandelactiviteit niet door, maar bij alle andere weersomstandigheden gaat de wandeling gewoon door. Geniet ook van Arnhem in de verschillende jaargetijden. Een paar dagen voor aanvang van de wandeling hoor je waar de wandeling precies is en waar het startpunt van de wandeling is.
Praktische informatie
  • Op donderdag 15 augustus van 10.00 - 12.30 uur is het samen wandelen met jou als mantlezorger bij MTV Arnhem.
  • Het maximum aantal wandelaars is acht per wandeling, dus geef je snel op.
  • Let op, de meeste wandelingen zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Op verzoek kunnen ze bekijken of de wandeling aangepast kan worden.
  • Iedere derde donderdag van de maand wandelt MTV Arnhem samen met jou als mantelzorger. Kun je niet op een bepaalde datum?  Schrijf je dan in voor de wandeling een maand later of klik anders aan bij het aanmeldformulier.
Aanmelden (verplicht) kan hieronder
Na aanmelding stuurt MTV Arnhem een aantal dagen voorafgaand aan de wandeling de routebeschrijving van de wandeling per e-mail. Foto: mantelzorgers op de vijverberg met MTV