Vitesse en Happy Horizon verlengen succesvolle samenwerking

19 aug , 9:00 Nieuws
vitessehappy horizon
Vitesse en Happy Horizon hebben besloten hun samenwerking te verlengen. De Arnhemse voetbalclub blijft vertrouwen op Happy Horizon, dat onlangs een nieuwe hub heeft geopend in de thuisstad van Vitesse.
De creatieve bureaugroep is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de SEO, SEA, social-advertising en webshop-optimalisatie.
Regionale samenwerkingen
Jaap Noltes, Commercieel Manager bij Vitesse, licht de beslissing toe: “We zijn ontzettend blij dat we de samenwerking met Happy Horizon kunnen voortzetten. We richten ons steeds meer op regionale samenwerkingen bij Vitesse. Happy Horizon past hier uitstekend tussen, met hun kantoor in Arnhem. Hopelijk volgen meer partijen het voorbeeld van Happy. Uiteraard kent de samenwerking meer voordelen; zo bouwen wij samen aan het vergroten van het achterland van de club en een intensievere band met de supporters. De campagneresultaten van afgelopen seizoen bieden veel perspectief voor de toekomst. Wij hebben er zin in!”
Doelgroepen effectief bereiken
Waarom opnieuw kiezen voor Happy Horizon? Met Happy Horizon’s data-gedreven strategieën en creatieve concepten wist de voetbalclub hun doelgroepen effectief te bereiken. De veelzijdigheid en ervaring van de bureaugroep maken hen de ideale partner voor Vitesse. Happy Horizon gelooft in langdurige partnerships, en de verlenging van deze samenwerking met Vitesse is daar een perfect voorbeeld van. Beide partijen kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst.
Wouter van den Berg, Hub Manager Happy Horizon Arnhem, voegt toe: “Het verlengen van deze samenwerking voelt als een natuurlijke volgende stap. Onze cultuur van topsportmentaliteit sluit naadloos aan bij de ambities van Vitesse. We zijn trots dat we onze krachten blijven bundelen om geweldige resultaten te behalen. Vanaf de eerste ontmoeting was er een klik, en die chemie blijft groeien.”