NAbij biedt nabijheid aan mensen in hun laatste levensfase

24 jul , 9:30 Nieuws
nabij00135
NAbij zet zich ook deze zomer in voor mensen die zich in hun laatste levensfase bevinden en geen steun kunnen vinden in hun eigen sociale netwerk.
Terwijl velen van hun buren op vakantie zijn en de thuiszorg te maken heeft met vervangende krachten vanwege vakanties, biedt NAbij een constante bron van steun en aanwezigheid.
Kostenloos
NAbij, een organisatie die draait op de inzet van toegewijde vrijwilligers, begrijpt als geen ander dat de zomermaanden voor velen een periode kunnen zijn waarin gevoelens van eenzaamheid extra sterk naar voren komen. Daarom blijft NAbij, net als in de rest van het jaar, haar diensten kosteloos aanbieden om deze mensen te ondersteunen.
"Onze vrijwilligers spelen een cruciale rol in het bieden van emotionele en praktische steun aan degenen die in hun laatste levensfase zijn," zegt John Jansen, woordvoerder van NAbij.
"Voor veel van onze zorgvragers is de aanwezigheid van een vertrouwd gezicht, een luisterend oor en een helpende hand van onschatbare waarde, vooral tijdens de zomermaanden wanneer hun gebruikelijke netwerken vaak niet beschikbaar zijn."
Vrijwilligers
De diensten van NAbij zijn kosteloos, dankzij de inzet van een toegewijde groep vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn speciaal getraind om de medemens bij te staan in deze moeilijke levensfase, en hun betrokkenheid en medeleven maken een groot verschil in het leven van degenen die ze ondersteunen.
Contact opnemen?
NAbij doet een beroep op de gemeenschap om zich bewust te zijn van de eenzaamheid die sommigen tijdens de zomer kunnen ervaren. Iedereen die interesse heeft om als vrijwilliger bij te dragen aan dit waardevolle werk, of die iemand kent die baat zou kunnen hebben bij de ondersteuning van NAbij, wordt aangemoedigd om contact op te nemen met de organisatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand alleen hoeft te zijn in hun laatste levensfase.
Meer informatie
Voor meer informatie over de diensten van NAbij of om je aan te melden als vrijwilliger, bezoek de website van NAbij of neem contact op via telefoonnummer: 085-0163333.