Langere reistijd door spoorwerkzaamheden rondom Zutphen

17 feb 2022, 19:32 Nieuws
ns trein tahr78 wikimedia 915x518 1
Door spoorwerkzaamheden rondom Zutphen moeten rechtbankbezoekers in Zutphen én Arnhem binnenkort rekening houden met een langere reistijd. Dit geldt voor bezoekers die uit de richtingen van Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Hengelo (O) en Winterswijk komen.
Van zaterdag 19 februari tot en met zondag 27 februari vernieuwt ProRail het spoor op en rond Zutphen. Tijdens deze werkzaamheden zetten NS, Arriva en Blauwnet vervangend busvervoer in. Het advies is om eerst de reisplanner te raadplegen voordat bezoekers naar de rechtbank afreizen.

Apeldoorn-Zutphen

Van zaterdag 19 februari en zondag 27 februari zet Arriva bussen op het traject Apeldoorn-Zutphen. De extra reistijd is een half uur.

Deventer-Zutphen

Tussen zaterdag 19 februari en zondag 27 februari rijden er geen treinen tussen Deventer en Zutphen. De NS zet bussen extra reistijd is ongeveer vijftien minuten.

Dieren-Zutphen

Van zaterdag 19 februari tot en met zondag 27 februari rijden er geen sneltreinen tussen Dieren en Zutphen en geen sprinters tussen Brummen en Zutphen. De NS zet bussen in tussen Dieren en Zutphen. De extra reistijd is een half uur.

Lochem Zutphen

Tussen zaterdag 19 februari en zondag 27 februari rijden er geen treinen tussen Lochem en Zutphen. Blauwnet zorgt voor vervangend busverkeer en de extra reistijd is ongeveer dertig minuten.

Vorden-Zutphen

Door spoorwerkzaamheden rijden er tussen zaterdag 19 februari en zondag 27 februari geen treinen maar bussen tussen Vorden en Zutphen. De extra reistijd bedraagt dertig minuten.

Meer informatie

Kijk op de website van de NS of ProRail voor laatste informatie over de spoorwerkzaamheden. Vanaf maandag 28 februari zouden de treinen weer volgens de normale diensteregeling moeten rijden.