Dit zijn de dingen die je zeker moet doen voordat de herfst losbarst 

25 sep 2023, 14:47 Nieuws
pexels photo 5838858
De herfst is weer van start gegaan. De dagen worden korter en we hebben het ook al zeker kunnen merken aan de temperaturen.
Gelukkig slaat het weer in Nederland meestal niet direct om en kunnen we zeker eind september en begin oktober nog regelmatig van mooie nazomerse dagen genieten.Handig, want dit biedt ook de mogelijkheid om nog de laatste dingen te regelen voordat de herfst echt losbarst. Wil jij je dit jaar niet laten overvallen door de herfst en op alles voorbereid zijn? Lees dan snel verder en ontdek in dit artikel waar je zeker aan moet denken voordat het najaar echt van start gaat.

Vul je garderobe aan

Zo rond oktober wordt het meestal te koud om nog enkel zomerkleding te dragen. Dit is voor veel mensen dan ook het moment om hun wintergarderobe aan te vullen. Of in elk geval eens goed onder de loep te nemen. Wacht hier niet te lang mee. Vaak zien we dat de voorraden snel opraken rond deze tijd. Als je dus nog echte essentials nodig hebt, doe je er goed aan om deze tijdig op te zoeken. Breng dus een bezoekje aan Schulte Herenmode
en laat je verrassen door de huidige modetrends. Elk jaar weer zien we nieuwe trends terug. Dit jaar zien we bij de heren bijvoorbeeld veel overshirts en baggy jeans en cargo broeken.

Black Friday

Probeer er in elk geval voor te zorgen dat de basis voor je herfst- en wintergarderobe eind oktober wel gelegd is. Zo voorkom je dat je misgrijpt wanneer de dagen plotseling stukken kouder worden. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat je helemaal compleet moet zijn. Als de basis er is, zou je ook kunnen wachten tot de eerste sale begint bij het aanschaffen van enkele kledingstukken. Heb je bijvoorbeeld al tijden een mooie Hugo Boss polo op je verlanglijst staan? Maar vind je deze nog te duur? Wacht dan nog even. Rond Black Friday en de eerste wintersales kunnen deze alweer voor een veel scherpere prijs verkocht worden. Wees geen dief van je eigen portemonnee en wacht in dit geval nog even.

Pak je tuin aan

Ben je gezegend met een eigen tuin? Dan is het ook verstandig om deze wat extra aandacht te geven nu de herfst weer gaat beginnen. Geef je plantjes nog wat extra aandacht, haal het laatste onkruid weg en denk ook vooral even extra aan je tuinmeubelen. Deze hebben het gedurende de herfst- en wintermaanden zwaar te verduren door de hoeveelheid regen, wind en kou. Als het mogelijk is, is het dan ook verstandig om je tuinmeubelen naar binnen te verplaatsen. Is die ruimte er simpelweg niet? Dan zou je ook kunnen kijken naar beschermhoezen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om je meubelen te helpen de kou te weerstaan. Zo weet je zeker dat je in de lente en zomer straks weer volop kunt genieten van jouw tuinmeubilair en deze niet onnodig beschadigd zijn geraakt. Het is immers zonde als je elk jaar nieuwe tuinmeubels moet kopen.