Creëer rust in je leven, laat AMW Administratiekantoor je zaken regelen

07 dec 2023, 10:32 Nieuws
advertorialagnes lemmens
In mei van dit jaar is Agnes Lemmers voor zichzelf begonnen als boekhouder/administrateur. Haar administratiekantoor AMW is gespecialiseerd in financiële administratie.
Partnercontent
“Ik ben dienst geweest bij verschillende rijksinstellingen en commerciële bedrijven in de regio’s Arnhem en Den Haag als administrateur.” vertelt ze. Hierdoor kan zij ieders administratie doen. Bedrijfsmatig of particulier.
“Ik heb de capaciteit om je bij te staan op allerlei vakgebieden zoals, aangifte belastingen, verzekeringen, pensioenen en boekhoudkundige administratieve werkzaamheden.”

AMW administratiekantoor bied je meer, geeft je tijd én rust

Persoonlijk betrokken

“Voor al je particulieren administratieve vragen en de totale bedrijfsadministratie kan ik je helpen en ondersteunen. Vanuit mijn thuiskantoor werk ik kleinschalig en ben ik persoonlijk betrokken. Voor bestaande en startende bedrijven zoals,-een eenmansbedrijf, ZZP of VOF-, kan ik de in- en uitgaven boeken en monitoren en daarmee op maat een advies geven. Voor particulieren kan ik de jaarlijkse inkomstenbelasting doen en de toeslagen verzorgen. Voor particulieren die bewindvoerder zijn kan ik de rekening en verantwoording verzorgen.”

Benieuwd wat Agnes voor jou kan doen?

Voor meer informatie bekijk dan de website door op onderstaande afbeelding te klikken of bel: 0481358687 / 06-54347390.
220245 amw administratiekantoor bb 300x180 v2