Aldi tijdelijk dicht voor verbouwing van 3 – 6 juni

Foto: Aldi.versafdeling

Aldi sluit tijdelijk de Arnhemse filiaal voor aanpassing naar de meest recente winkelformule. De winkel wordt anders ingericht, waarbij meer focus ligt op vers.

In verband met deze aanpassing is de Aldi op de Johan de Wittlaan 258 gesloten van 3 tot en met 6 juni.

Data

Producten zoals groente, fruit, vis en vlees krijgen een meer centrale plek vooraan in de winkel en als je verder loopt word je verwelkomd door de heerlijke geur van ovenvers brood. De nieuwe indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers. In verband met deze aanpassing is de volgende filiaal gesloten van 3 tot en met 6 juni. Dit wordt uiteraard ook in het filiaal zelf gecommuniceerd. De winkel gaat op vrijdag 7 juni om 8.00 uur weer open.

Over Aldi

Aldi is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 Aldi medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. Aldi heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.
De AldiNord Group is één van de meest toonaangevende internationale retailers. Met een traditie van meer dan 110 jaar staat het merk Aldi synoniem voor de uitvinding van discount. Aldi Nord focust op de essentie en biedt zijn klanten in acht Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van Aldi Nord zijn de meer dan 91.000 Aldi medewerkers in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen