Klaar voor de zomer met bindweefselmassage bij Relaxaday

Foto: Arnhem Nieuws

Irma van Kessel is de gedreven eigenaresse van Massagetherapie Relaxaday. Ze begon haar loopbaan als apothekersassistente werkzaam in een ziekenhuis. Daar masseerde ze regelmatig collega’s, die last kregen van hun rug of schouders. Dat leverde zoveel positieve reacties op, dat ze besloot een massagecursus te gaan volgen.

Partnercontent

“Ik masseerde puur vanuit mijn gevoel,” vertelt Irma van Kessel. “Ik vond het gewoon heel erg leuk om te doen. Die cursus werkte verslavend, ik wilde steeds meer weten over dit vak!” Ze volgde de ene cursus na de andere en kwam uiteindelijk op de hbo-opleiding massagetherapeut terecht in Zaandam. “In die tijd ben ik voor mezelf begonnen. Ik presenteerde mezelf via een website en facebook. Omdat ik thuis geen ruimte had ging ik naar de mensen toe.”

Relaxaday

Holistisch therapeut

Intussen ging ze door met het volgen van opleidingen, nu tot holistisch therapeut. “Ik zocht een manier om te zorgen dat klachten echt wegbleven bij de mensen die ik behandelde. Die opleiding hielp daarbij, maar toch was ik niet helemaal tevreden. Ik wilde mensen echt van hun pijn af helpen.”

In het jaar 2022, ze woonde inmiddels in Arnhem, kwam ze via internet in aanraking met de pijn reset methode van Tim van Orsouw. “Wat hij zei vond ik heel overtuigend. Ik besloot de opleiding bij hem de gaan volgen. Het is een heel dure opleiding, maar er komen zulke mooie dingen uit!”

Ze leerde er onder meer dat om pijnklachten echt weg te krijgen je dieper moet gaan met de behandeling. “Met deze methode kijk je in tien weken waar de pijn echt vandaan komt. In 95 procent van de gevallen is het resultaat van de behandeling blijvend.”

Inmiddels heeft Irma van Kessel een mooie praktijkruimte aan huis in Arnhem Zuid. Ze behandelt daar haar cliënten met uiteenlopende massagetechnieken die ze in haar inmiddels zeer uitgebreide repertoire heeft. Massagetherapie kan je net even op de goede weg helpen om je lichaam en geest weer in balans te krijgen, aldus Irma van Kessel. “Dat is wat ik voor ogen heb als ik masseer. Masseren doe ik met liefde en passie, zodat mijn cliënt met een fijn en tevreden gevoel over de massagebehandeling naar huis gaat. Voordat ik ga masseren luister ik het haar of zijn verhaal . Aan de hand daarvan maak ik een plan van aanpak. Daarmee hoop ik, met wat ik doe, precies goed is voor diegene op dat moment. Daarnaast is een massage natuurlijk al een cadeautje voor je zelf.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Relaxaday

Klaar voor de zomer met bindweefselmassage

Een specifieke behandelmethode die Irma van Kessel toepast is de bindweefselmassage. “Dat is een massagetherapiemethode die helpt tegen cellulite, sinaasappelhuid, op benen, buik en billen. Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Het resultaat van een slechte bloedcirculatie is verhard bindweefsel. Zo ontstaat een bobbelige huid met putjes.Tien weken behandeling zorgt ervoor dat de huid mooier en strakker wordt en daardoor verdwijnt er een paar centimeter. Dat komt doordat de vorm van het weefsel anders wordt. Je kunt het je voorstellen als een soort bubbeltjesplastic dat door de massage platter wordt. De doorbloeding van het weefsel wordt beter en de huid ziet er veel mooier uit. Ik gebruik mijn handen, cupping en een speciale gel, voor het snelste resultaat.”

Ze zegt er eerlijk bij: de eerste paar behandelingen kunnen pijnlijk zijn. “Maar dat wordt op den duur minder omdat de cellulite minder wordt en je went er ook aan. Ik heb verschillende vaste klanten , die, om het goed te onderhouden, elke maand een sessie boeken. En dat is zeker aan te raden. Als je nu begint zie je er straks in bikini weer prachtig uit.”

Wil jij ook voor deze zomer nog bikini klaar zijn? Boek dan nu met 10 procent korting!

Informatie en contact

Meer informatie en contact: www.relaxaday.nl  Of  bel Irma van Kessel: 06-28780581

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen